30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  (5 ετών - 6 ετών)

  Αυτό που διαφοροποιείται στο Νηπιαγωγείο είναι κυρίως το μαθησιακό περιεχόμενο, ο βαθμός δυσκολίας και η πολυπλοκότητα των δράσεων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση. Να αναπτύξουμε την καλλιέργεια του πνεύματος, της συνεργασίας, του σεβασμού και να συμβάλλουμε στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους.

    Ακολουθούμε τις σωστές παιδαγωγικές διδακτικές για την εκπλήρωση των εκπαιδευτικών στόχων. Υπογραμμίζονται από το Δ.Ε.Π.Π.Σ (Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Γίνεται χρήση πλαισίου εποπτικού παιδαγωγικού υλικού. Ακολουθείται μέθοδος project για την προώθηση της βιωματικής μεθόδου μάθησης.

    Στόχος μας είναι να αγαπήσουν το σχολείο μέσα από την βιωματική μάθηση, τη διδασκαλία που προσαρμόζεται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τα βιώματα των παιδιών.

    Το νηπιαγωγείο μας, συμβάλλει στον ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού, (γνωστική, γλωσσική, αντιληπτική, αισθητηριακή, συναισθηματική, κοινωνική) και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητας τους. 

    Μέσα από ένα πλούσιο υλικό που διαθέτουμε τα παιδιά αποκτούν δεξιότητες και γνώσεις. 

    Οι δραστηριότητες μας οργανώνονται με βάση τις κατευθύνσεις του ΔΕΠΠΣ-ΑΠΣ (Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών - Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών). Οι δασκάλες του σχολείου μας εμπλουτίζουν το πρόγραμμα αυτό με σκοπό τα παιδιά ν' αποκτήσουν ερεθίσματα σε τομείς όπως τα μαθηματικά , τη γλώσσα και τις τέχνες. 

    Το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως αγγλικά - στίβο - κολύμβηση - καράτε - χορευτικό εργαστήρι - ρομποτική. Το έργο μιας σωστής αγωγής είναι καθημερινό και σπουδαίο. 

    Τα παιδιά μας χρειάζονται μια σωστή εκπαίδευση και μια διαρκή προσπάθεια και βοήθεια. 

    Είμαστε κοντά τους , έτοιμοι ν' ανταποκριθούμε στο έργο μιας σωστής καθημερινής και πολύπλευρης αγωγής.

    Η καινούργια μας μονάδα - νηπιαγωγείο άνοιξε και σας καλωσορίζει σε μία όμορφη μονοκατοικία με δέντρα, λαχανόκηπο και πολλά λουλούδια. Δημιουργήσαμε αυτό το χώρο με πολύ αγάπη προκειμένου τα παιδιά να παίζουν άνετα, να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν και να οδηγούνται στη μάθηση μέσα από το κατάλληλο παιδαγωγικό υλικό.

  new-logo-test3.png
  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».

  ©Ονειρολούλουδο
  ©Oneirolouloudo. All Rights Reserved. Designed & Developed by LogicSoft.

  Search