30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  Ο Παιδικός Σταθμός

  Στον Παιδικό Σταθμό, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση. Να αναπτύξουμε την καλλιέργεια του πνεύματος, της συνεργασίας και του σεβασμού συμβάλλοντας  στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους. Στεγαζόμαστε σε μία όμορφη μονοκατοικία με μεγάλο και επίπεδο αύλειο χώρο, 400 τ.μ., που είναι γεμάτος με λεμονιές, ροδιές και λουλούδια.

  Σε μια γωνιά του κήπου βρίσκεται το μικρό μας μποστάνι, όπου τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς γεωργούς, φυτεύουν εποχιακά λαχανικά και έρχονται σε επαφή με τη φύση.

    Σε άλλη γωνιά υπάρχει η αμμοδόχος, μέσω της οποίας τα παιδιά ψυχαγωγούνται, χαίρονται, συνυπάρχουν μέσα σε ομάδα, συνεργάζονται μεταξύ τους και μαθαίνουν να παίζουν με κανόνες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο τάπητα ασφαλείας περιμένουν πολλά παιχνίδια για την ψυχαγωγία και άθληση των παιδιών.

    Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευάεροι και έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνουν στα παιδιά την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

  Ο παιδικός σταθμός

  Το νηπιαγωγείο

  Στο καινούριο μας Νηπιαγωγείο, στόχος είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη του παιδιού. Δημιουργούμε τις κατάλληλες διδακτικές καταστάσεις, που ευνούν την νοητική, σωματική, σηναισθηματική και κοινωνική ανάπτηξη. Στεγαζόμαστε σε μία όμορφη μονοκατοικία με πολλά παιχνίδια, όπου τα παιδιά βρίσκονται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και περνάνε ευχάριστα.


      Το πρόγραμμα μας προσδιορίζει την κατεύθυνση των δραστηριοτήτων, Γλώσσας - Μαθηματικών - Μελέτης Περιβάλλοντος - Δημιουργία & Έκφραση.

       Ακολουθούμε το διαθεματικό ενιαίο πλαίσιο προγραμμάτων και σπουδών του Υπουργείου Παιδείας.

    Στόχος μας είναι να αγαπήσουν το σχολείο μέσα από την βιωματική μάθηση, τη διδασκαλία που προσαρμόζεται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τα βιώματα των παιδιών.

  Με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε με αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα να προετοιμάσουμε τα παιδιά σας για το πέρασμά τους από την οικογένεια στη κοινωνία.

  "Δύο είναι τα δώρα που οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά, το ένα είναι οι ρίζες και το άλλο τα φτερά."

  -William Hodding Carter

  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».

  new-logo-test3.png
  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».

  ©Ονειρολούλουδο
  ©Oneirolouloudo. All Rights Reserved. Designed & Developed by LogicSoft.

  Search