30 211 7058592

  Σταθερό Τηλέφωνο

  694 8682943

  Κινητό τηλέφωνο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  30 211 7058592

  Σταθερό Τηλέφωνο

  694 8682943

  Κινητό τηλέφωνο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  Ο Παιδικός Σταθμός

  Στον Παιδικό Σταθμό μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά ουσιαστική και ποιοτική εκπαίδευση. Να αναπτύξουμε την καλλιέργεια του πνεύματος, της συνεργασίας και του σεβασμού συμβάλλοντας  στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς τους. Στεγαζόμαστε σε μία όμορφη μονοκατοικία με μεγάλο και επίπεδο αύλειο χώρο, 400 τ.μ., που είναι γεμάτος με λεμονιές, ροδιές και λουλούδια.

    Σε μια γωνιά του κήπου βρίσκεται το μικρό μας μποστάνι, όπου τα παιδιά μετατρέπονται σε μικρούς γεωργούς, φυτεύουν εποχιακά λαχανικά και έρχονται σε επαφή με τη φύση.

    Σε άλλη γωνιά υπάρχει η αμμοδόχος, μέσω της οποίας τα παιδιά ψυχαγωγούνται, χαίρονται, συνυπάρχουν μέσα σε ομάδα, συνεργάζονται μεταξύ τους και μαθαίνουν να παίζουν με κανόνες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο τάπητα ασφαλείας περιμένουν πολλά παιχνίδια για την ψυχαγωγία και άθληση των παιδιών.

    Οι εσωτερικοί χώροι είναι φωτεινοί και ευάεροι και έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να δίνουν στα παιδιά την αίσθηση ότι βρίσκονται σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

    Η καινούργια μας μονάδα - νηπιαγωγείο άνοιξε και σας καλωσορίζει σε μία όμορφη μονοκατοικία με δέντρα, λαχανόκηπο και πολλά λουλούδια. Δημιουργήσαμε αυτό το χώρο με πολύ αγάπη προκειμένου τα παιδιά να παίζουν άνετα, να εξερευνούν, να ανακαλύπτουν και να οδηγούνται στη μάθηση μέσα από το κατάλληλο παιδαγωγικό υλικό.

    Στόχος μας είναι να αγαπήσουν το σχολείο μέσα από την βιωματική μάθηση, τη διδασκαλία που προσαρμόζεται στις ανάγκες, τα ενδιαφέροντα και τα βιώματα των παιδιών.

    Με τη δική σας συνεργασία θα καταφέρουμε με αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα να προετοιμάσουμε τα παιδιά σας για το πέρασμά τους από την οικογένεια στη κοινωνία.

  "Δύο είναι τα δώρα που οφείλουμε να δώσουμε στα παιδιά, το ένα είναι οι ρίζες και το άλλο τα φτερά."

  -William Hodding Carter

  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».


  Ο χώρος μας

  new-logo-test3.png
  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».

  ©Ονειρολούλουδο
  ©Oneirolouloudo. All Rights Reserved. Designed & Developed by LogicSoft.

  Search