30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  30 211 7058592

  Παιδικός σταθμός

  2111161321

  Προνήπιο - Νηπιαγωγείο

  oneirolouloudo@gmail.com

  e-Mail

  Δραστηριότητες

  Άθληση στο νερό

  Κολύμβηση

  Το κολυμβητήριο που συνεργαζόμαστε λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών για τη διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών σας. Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην τήρηση όλων των απαιτούμενων κανονισμών και στην απολύμανση του νερού, που γίνεται με τη χρήση όζοντος - του πλέον ασφαλούς και αποτελεσματικού συστατικού για τον ευαίσθητο παιδικό οργανισμό. Η ήπια άθληση με τη μορφή παιχνιδιών που γίνεται στο πλαίσιο της προσχολικής αγωγής του παιδικού σταθμού μας, βοηθά τα παιδιά να χαλαρώσουν και να εκτονωθούν, συντελώντας ταυτόχρονα στη σωματική και πνευματική τους ανάπτυξη.
  Άθληση - Σπορ

  Νους υγιής εν σώματι υγιεί!


  Βοηθάμε τα παιδιά να αγαπήσουν την άθληση, να γνωρίσουν το σώμα τους, να παρουσιάσουν τα ταλέντα τους, να καλλιεργήσουν την αυτοπειθαρχία και να αναπτύξουν τον συντονισμό των κινήσεών τους. Ο αθλητισμός αποτελεί μέσο για την κοινωνικοποίηση και εκπαίδευση. Τα παιδιά μαθαίνουν να υπακούν στους κανόνες της ομάδας και να σέβονται τα δικαιώματα των άλλων. Τα παραπάνω επιτυγχάνονται με παιχνίδια, ασκήσεις προσανατολισμού, ισορροπίας, ευλυγισίας και ενδυνάμωσης έτσι ώστε να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση.
  Χορευτικό Εργαστήρι

  Η δράση του Σωματείου Μελέτης Προστασίας και Διάδοσης της Ελληνικής Λαογραφίας οργανώνεται και υλοποιείται γύρω από την έρευνα, μελέτη και διδασκαλία των ελληνικών παραδοσιακών χορών, την διδακτική του λαϊκού πολιτισμού καθώς και την παροχή θεάματος μέσω της πραγματοποίησης θεματικών παραστάσεων με κεντρικό άξονα τους χορούς, τα τραγούδια και τα δρώμενα της ελληνικής παράδοσης.
  Εκπαιδευτικές Εκδρομές

  Στο πρόγραμμα μας εντάσσονται μία σειρά από παιδαγωγικές επισκέψεις, που έχουν σκοπό να φέρουν το παιδί σε επαφή με το κοινωνικό περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει και αναπτύσσεται καθώς και να αποκτήσει εμπειρίες από την καθημερινή ζωή. Μέσα από τις διάφορες επισκέψεις λοιπόν, τα παιδιά απορροφούν καλύτερα την γνώση, αποκτούν εμπειρίες ψυχαγωγούνται και καλλιεργούν την κοινωνικότητά τους. Επιπλέον, ο κάθε προορισμός μας είναι προσεκτικά επιλεγμένος από εμάς με σκοπό την ασφαλέστερη μετακίνηση και παραμονή των παιδιών στον χώρο αυτό ενώ οι εκδρομές γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη των έμπειρων παιδαγωγών μας.
   

  Εκπαιδευτική εκδρομή "Τρύγος"

   
   

  Εκπαιδευτική εκδρομή "Ανθοκομική Έκθεση"

   

  new-logo-test3.png
  Σας περιμένουμε για ένα όμορφο ταξίδι στο κόσμο του «Ονειρολούλουδου».

  ©Ονειρολούλουδο
  ©Oneirolouloudo. All Rights Reserved. Designed & Developed by LogicSoft.

  Search